Enable U neemt, in samenwerking met Vortex Capital Partners, JNet over. Door de combinatie van beide partijen ontstaat een sterke, onafhankelijke marktleider op het gebied van interconnectiviteitsdiensten en integratiesoftware in Nederland, met een
zeer stevige positie in de publieke sector, onderwijs, gezondheidszorg, energie, telecom en finance.

Enable U en JNet zijn ervan overtuigd dat zij samen de ideale combinatie vormen voor het realiseren van de ambities voor de toekomst. Door de integratievraagstukken te standaardiseren in aanpak, architectuur en levering, is de combinatie van Enable U en JNet in staat om schaalbare oplossingen te leveren. Deze oplossingen hebben een kortere doorlooptijd, minder kosten en brengen een lager risico met zich mee.

Lees meer

Momenteel wordt er druk uitgeoefend om op korte termijn aan te sluiten op de DSO terwijl gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten nog niet helemaal klaar zijn met de inrichting van hun applicaties en processen. JNet biedt een oplossing

Via de JNet Cloud kunt u binnen het gewenste weeknummer aansluiten op de DSO. Vergunningaanvragen die gedaan worden in het nieuwe omgevingsloket in de pre-productie of productie omgeving ontvangen wij in uw naam en slaan wij op in een voor uw organisatie gecreëerd archief waar u zelf kennis kunt nemen van de aanvragen en bijlagen. Wij creëren voor uw organisatie de vereiste accounts voor het inloggen (op basis van 2-factor authentication). In een later stadium kan de verbinding worden gemaakt met de nieuwe of oude backoffice systemen van uw organisatie.

Lees meer

JNet heeft in diverse praktijkproeven met haar partners alle koppelingen beproefd en is klaar voor een snelle en grote uitrol in preproductie en productie wanneer deze vrijgegeven wordt

Met leveranciers van systemen voor regelbeheer (STTR) en vergunningafhandeling zijn alle (Digi)koppelingen en DSO-API’s beproefd. De komende maanden implementeren we nog de net opgeleverde samenwerkingsruimte koppelingen. De architectuur is zo opgezet dat we deze snel en massaal kunnen uitrollen. Er is nog een heleboel werk te doen om van het Digitaal Stelsel Omgevingswet een succes te maken. Maar op het terrein van aansluitingen op de DSO hoeft u zich geen zorgen te maken.

Lees meer

De Middenvelder is een centrale voorziening waarbij kan worden nagegaan of een persoon al bekend is in een ander zorg- en veiligheidshuis.
Deze voorziening wordt net als CORV beheerd door JustID.
De JNet aansluiting is generiek van opzet en biedt de mogelijkheid voor andere Zorg-en Veiligheidshuizen om ook eenvoudig gebruik te maken van de Middenvelder informatieuitwisseling.

OpenTunnel 1.7.7 gereleased

Saturday 4 November 2017

Een jaar lang is aan deze release gewerkt en het laatste half jaar uitgebreid getest. Ook deze versie zit weer vol met nieuwe features. Binnenkort wordt deze versie op de JNet Cloud Overheidsservicebus.com geinstalleerd.

De highlights van OpenTunnel 1.7.7 zijn:

Lees meer