Mede-overheden moeten in 2018 in staat zijn om eFacturen op basis van UBL SI (Simpler Invoicing Full variant) te ontvangen. Daarvoor heeft JNet een Access Point gerealiseerd op het europese Peppol netwerk om deze dienst te kunnen leveren aan de overheid via haar cloud platform overheidsservicebus.com

Links:

Lees meer

In deze versie ligt de nadruk op informatiebeveiliging aspecten. Een volledige integratie met de JNet Cloud Connector is bereikt.

Als eerste G4 gemeente is de gemeente Rotterdam aangesloten op de productie-omgeving van de Landelijke Voorziening WOZ. De berichten uit de Gouw-Belastingen applicatie werden met behulp van onze ESB OpenTunnel via Digikoppeling protocollen verzonden naar de Landelijke Voorziening. Met een gemiddelde van 15 transacties per seconde werden de berichten uit de belastingapplicatie via de adapter verzonden. Het ging in totaal om zo’n 3.5 miljoen berichten. Tegelijk liepen de honderden overige koppelvlakken op de OpenTunnel servers ook gewoon door. Een nieuw bewijs van de schaalbaarheid van ons platform. Op 14 december werd het resultaat van de goede samenwerking met de gemeente Rotterdam en GouwIT gevierd in aanwezigheid van de Waarderingskamer.

Recent is de koppeling op het OmgevingsLoketOnline in gebruik genomen door ODRA. JNet verzorgt met de inzet van OpenTunnel zowel het berichtenverkeer als de document uitwisseling van en naar OmgevingsLoketOnline. Aflevering vindt plaats op de Centric applicatiesuite die de interne behandeling voor haar rekening neemt.

Lees meer

Het Inkoopbureau H10 heeft de primeur: als samenwerkingsverband automatisch toewijzings- en declaratieberichten uitwisselen met zorgaanbieders via het Gemeentelijk Gegevensknooppunt, gezamelijk met JNet en andere partijen.

Inkoopbureau H10 wisselt automatisch berichten uit met het GGK

Lees meer